Blomsterverkstad goes mässa

Nu blir det spännande. Jag har haft lite blomsterkurser till vännerna i min verkstad, men inte satsat så mycket på att synas i övrigt. Tanken har grott och malt och nu har jag helt enkelt bestämt mig att jobba mer och se vad det kan bli av min Blomsterverkstad. Tanken är samma som med denna blogg - dela glädjen med andra och inspirera folk till att smycka sin omgivning med enkla medel. Blommor till alla alltså!

Stärkt av allas er uppmuntrande kommentarer (tack, tack, tack), letade jag upp mässkansliet till Skånedagarna som hölls på Bosjökloster och bokade en stånd. Jag ska göra kransar, sälja kransar o prata Blomsterverkstad i två dagar. Kan inte vänta. I morse vaknade jag långt innan klockan ringde och funderade materialval till kransarna, rekvisita som jag ska ha med och alla de tusen olika detaljerna som ska till för att det blir som jag vill ha det. Idag ska vi göra färdigt layouten till ett reklamblad som jag ske dela ut. Pirrigt! Bara det inte regnar till helgen.

8 kommentarer:

lina sa...

Hade varit jätte roligt att åka dit och titta, men till helgen blir det hårdträning med hästen, ska träna både lördag och söndag, ska bli roligt!!! Sen ska vi ha kräftskiva i lusthuset... Funderar på dukning.. Tänker nog lägga ut fiskenäst och snäckor på bordet.... Men hinner nog att ändra mig...=)

Minna sa...

Hade varit kul att träffas, det får bli en anna ngång : ))) Lycka till med dukningen! Ett av mina favoritsysslor. Kan du inte lägga ut bilder sen hur det blev - jag är supernyfiken!

Minne sa...

jättefin blogg. När och var är mässan där du ska vara? Ska se om jag har möjlighet att åka dit. Du gör verkligen jättefina grejor. :)

Minna sa...

Skånedagarna håller till på Bosjökloster, ett härligt ställe i närheten av Höör. Öppet lördag och söndag, den 2 & 3 sept. Se länkarna på min sida (i texten).

StyggaLillaLoppan sa...

Vad härligt Minna ! du gör absolut rätt! Hoppas att du får pangväder till helgen! Åh jag blir så glad för din skull!

Karna sa...

Så spennende, ønsker deg
LYKKE TIL!, du lager utrolig fine ting, så dette kommer til å gå bra!!!

Anna sa...

Det gör du rätt i, att ställa ut på mässa!! Önskar bara att jag kunde åka och titta! Lycka till kram skickas!!!;)

Mollys Hus sa...

Vad spännande :) Lycka till!